Over

Juffrouw Lanterfant is het eindpunt. Een doel. Iets wat ik graag zou willen worden, maar wat je maar zo niet bent. Om een Juffrouw Lanterfant te worden, moet je af en toe jezelf op de eerste plaats zetten. Even alles om je heen, zoals je vriend, de kids, je baan, vrienden en bijvoorbeeld het huishouden links laten liggen. Even de boel de boel laten. Daar heb je guts voor nodig, want vaak voel je jezelf egocentrisch of word je daar op gewezen door een ander die niet gewend is dat je “Me-Time” neemt. Geeft niks, want uiteindelijk brengt het een win-win situatie teweeg. Jij zorgt goed voor jezelf en gaat lekkerder in je vel zitten en daar genieten de mensen om je heen van.
Ik word omringt door geweldige mensen. Ten eerste mijn man (41) , toekomstig eigenlijk nog want ik mag hem pas zo noemen vanaf 23-05-2014. Ik kan mij geen fijner en meer bijzonder persoon om me heen wensen dan hem. Hij inspireert, stimuleert en begrijpt mij. Dankzij hem woont zijn dochter(16) 5 dagen in de 2 week bij ons. Haar ‘zijn’ brengt erg veel gezelligheid mee. Een slimme meid met humor. Zorgzaam en erg lief. Een nachtegaaltje onder de douche en een leukere ‘zus’ kunnen mijn meiden zich niet wensen. Zijn oudste dochter (23) , een intelligente, creatieve, mooie meid met ballen, woont op zichzelf met haar vriend.
Mijn oudste dochter(bijna 13) ook zo’n schat. De wereld aan het ontdekken op haar manier, waarbij ze omringt wordt met leuke vrienden. Stelt prioriteiten, namelijk alles is belangrijker dan huiswerk. Boven alles zit ze lekker in haar vel en dat is heerlijk om te zien.
De jongste (bijna 12) is het meest zorgzaam. Brengt ons ’s ochtends koffie op bed, denkt meestal om de harige bewoners in ons huis (2 honden, een poes en 3 konijnen). Ook de enige in huis die met de klok leeft en dankzij haar komen wij minder vaak te laat. ‘S ochtends is zij degene die tussen ons in ploft op bed voor een heerlijke knuffel. Ze is mijn grootste creatieve fan en is zelf ook erg crea-bea.
Ik (34) mag me gelukkig prijzen met al deze geweldige mensen om mee heen. In ons huis kunnen we helemaal onszelf zijn. Alles is bespreekbaar en naar iedereen wordt geluisterd.
In dit huis wordt mijn lak aan een poetsdoek, gebrek aan structuur en plotselinge creatieve uitbarstingen niet gezien als ‘handicap’. En ook in dit huis rammelen echt wel eens de potten en de pannen, maar voel ik mij thuis en daar ben ik dankbaar voor.

image

2 comments

  1. Hallo Juffrouw Lanterfant,

    Zou je me misschien kunnen mailen i.v.m. de wintermarkt te Ellersthaar?

    Groet Janny Brink Vos

  2. Hallo Juffrouw Lanterfant ik nomineer u voor de Liebster award. Ik vind u blog top!! erg leuk.
    ( Wat de Liebster award inhoud ziet u op mijn blog www. juffrouwgans.nl) groetjes Danielle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s