Een nieuw avontuur!

Ken je dat? Theorieën die in eindeloos veel boeken beschreven worden, waarvan je hoopt dat het klopt, maar waar je toch twijfels over hebt? Denk aan de Secret of NLP. Het zou toch super zijn dat als je je wensen het universum in stuurt en leeft als of het al zo is, het ook uitkomt. Nou in mijn geval ging het wel zo ongeveer! 

Ik heb altijd al een winkel willen hebben. Het was niet altijd even helder in wat, maar ondertussen leefde ik er wel naar. Ik kocht en kocht en kocht en had inmiddels een ‘winkel’  in huis aan spullen. Ik denk dat ik zelfs wel 2 pandjes had kunnen vullen. Ik verkocht alleen niet. Maar blijkbaar vond het ‘universum’ dat niet heel hinderlijk, want vier maanden geleden diende ineens mijn wens zich aan! 

Mijn man en ik zouden naar een concert gaan in de Oosterpoort, Xavier Rudd. We hadden beide een drukke dag gehad en die wilde ik liever wat ‘rustiger’ afsluiten, dus stelde ik voor om samen lekker wat te gaan eten en kletsen in de stad. We hadden toch al oppas geregeld. Onderweg naar de uurwerker liepen we langs het ‘oude sigarenpandje’ op de Vismarkt. Ik had hem al eens bekeken op Funda, maar nu we er voor stonden, ontstond er een vlinderig gevoel en voordat ik het dacht zei ik: “Hier komt mijn wolwinkel”. Inmiddels zijn we vier maanden verder en drie weken voor de opening van mijn wolwinkel in het “oude sigarenpandje” aan de Akerkhof 31. 

Een cocktail van gevoel raast door me heen! Blij, trots, dankbaar maar ook paniek! Blij spreekt voor zich natuurlijk! Trots op de mensen die mijn droom zo mooi uitvoeren! Dankbaar voor mijn superman die in mij geloofd, meedenkt en zichzelf vaak wegcijfert voor mijn droom. Tja en paniek omdat ik het allemaal toch ook wel weer doodeng vind. Maak ik de juiste inkoop keuzes, kan ik straks alle vragen beantwoorden, vind ik een goede balans tussen thuis en winkel. Van fulltime moeder naar de vrouw die op zondag een wasje draait 😬. Ik zal het allemaal gaan ondervinden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s