Bonnefooi haakster?

We zijn weer terug! Het was een heerlijke zonovergoten vakantie. Voor mij een beetje te heftige temperaturen, maar gelukkig had ik de waaier, die ik vorig jaar op vakantie kocht, bij me en zochten we veel de schaduw onder de pijnbomen op. De dames hadden een erg leuke vriendengroep, waarmee ze overdag in chill-stand naar het zwembad of de zee gingen en ’s avond als hangjongeren zich op de camping vermaakten. Zoals voorspeld, bleven mijn projectjes mooi in de tas. Heb de tas nog wel een paar keer naast me gezet onderweg, maar ook dan wist ik hem prima te negeren. Onderweg haken is ook doodzonde als je door Frankrijk in de bergen rijdt. Wat ben ik verliefd geworden op het uitzicht!   

Eenmaal thuis toch weer een projectje opgepakt. Ik had tijdens Lepeltje Lepeltje wat bollen Katia New Cancun gekocht. 9 kleuren met 100 gram op de bol. (Het is niet echt mijn garen. De draad bestaat uit 6? draden, die nogal los zitten. Ik hou meer van een ‘ronde gesloten’ draad.) Waarschijnlijk niet genoeg voor een granny square deken, maar ik zie wel hoever ik kom. Nu heb ik bijna van elke kleur een lapje gehaakt en dat ligt nu voor me

 
Waarschijnlijk vind ik het een beetje saai worden, want ik begin te denken: als ik nou eerst alle blauwe haak met om elk lapje een randje van telkens een andere kleur, dan kan ik ook uitrekenen hoe groot hij wordt (lees: gaat het voor m’n gevoel sneller). Of eerst de binnenkantjes en dan de randjes. Ook haak ik soms op tijd, dan moet ik binnen zoveel minuten een granny af hebben. Wie herkent zich hierin? Of zijn jullie heerlijke op de bonnefooi haaksters? Lijkt me heerlijk trouwens!

Nou ik moet haasten, heb zo een afspraak bij de verloskundige šŸ˜Š

One comment

  1. Fijn dat je een leuke vakantie heb gehad!!
    Ik herken zeker het gevoel van ik wil het goed maar sneller af. Of ik wil aan zoveel projecten nog beginnen .. haha.
    Komt goed! We hebben de hele herfst en winter nog!! haha
    rustig aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s