Nog een paar nachtjes..

Wat is het toch leuk om naar een markt toe te leven! Vaak ook erg hectisch met teveel ideeën en te weinig tijd. Ik heb vaak een rommeldag tussendoor waarin ik heel druk ben met telkens een nieuw idee. Aan het einde van de dag heb ik dan bijvoorbeeld 3 vlaggetjes, die net niet zijn geworden wat ik had gehoopt, of 2 slabbetjes zonder koortjes, omdat ik niet goed weet hoe ik die netjes bevestig en ik het biaisband net te stug vind. Of een scheef genaaide tas, waar dan toch weer een uur werk in zit. Ik probeer dan ook altijd een soort schema te maken. De lat ligt altijd te hoog, maar het werkt wel productiever.

Vandaag heb ik bijvoorbeeld de tasjes afgemaakt. Het doel was 2 dagen en het werden er 3 (grrr). Voor morgenochtend zijn de kettingen aan de beurt. En voor ’s middags de armbanden. De armbanden worden een uitdaging, want ik heb nog niet echt een vernieuwend idee. We hebben nog wat liggen van voorgaande markten, maar ik hou ervan om ook weer met iets nieuws te komen. 

Donderdag wordt het tijd om me op de aankleding van de staplek te storten. We nemen Benjamin (oldtimer caravan) mee. Benjamin ziet er nog een beetje saai uit. De plek waar we staan is lekker ruim gelukkig, dus de behangtafels kunnen mee en hopelijk past het oude wasrek in caddy. Dan nog de versiering…vlaggetjes, kleden voor over de tafels en ……

Vrijdag begint het prijzen en inpakken. Inmiddels ben ik tig x overnieuw begonnen met lijstjes met “erg belangrijk” en “….. nog vragen aan … of ….” “Vergeet de tieraps niet!!!” Ik neem me altijd voor om er dit keer echt geen nachtwerk van te maken, maar zelfs daarmee ligt de lat te hoog!

  

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s