Festival Zoet

De tweede dag zit er alweer op! Wat vliegt de tijd om en dat komt natuurlijk omdat we het weer erg naar ons zin hebben. Leuke stands, gezellige standhouders, leuk publiek en ook weer erg schattige kinderen die zich door ons willen laten schminken, want ook dat doen wij. Het moment dat je een spiegeltje voor houdt bij een geschminkt kind en je ziet een voorzichtige verlegen glimlach verschijnen op het gezicht is zo vertederend! Af en toe komen sommige meisjes nog even hun door zoetigheid verdwenen lipstickje bij werken. En de jongens schijnen ineens te kunnen grommen als een tijger na een vijftal minuten in de schminkstoel. Ik blijf het erg leuk vinden.

Net als ons zijn er meerdere standhouders die naast hun producten ook een workshop of een andere activiteit aanbieden. Zo kun je een soesjestaart maken of je eigen snoeppot kleien op een originele pottenbakkers draaitafel en dat kon ik natuurlijk niet aan m’n neus voorbij laten gaan. Met een flashback naar de film Ghost :-)) en na een hoop geklieder en gespetter liep ik met een glimlach en broek vol kleispetters trots terug met m’n scheve snoeppot. Best nog wel lastig!

Genoeg te doen dus op Festival Zoet en echt de moeite waard om morgen op de laatste dag nog even langs te komen. Voor info kun je terecht op http://www.b-event.nl

IMG_3782.PNG

2 comments

  1. Hoi
    Ik heb de 1e dag van Festival Zoet kennis mogen maken met juffrouw Lanterfant en mag me nu trotse eigenaresse noemen van 2 handgemaakte sieraden. Een lederen ketting en een stoere armband. Ik vroeg me alleen af of je nog meer van deze mooie sieraden verkoopt. Ik krijg een heleboel leuke reacties en ben nieuwsgierig naar meer šŸ˜‰
    alvast bedankt, Moniek

    1. Hoi Moniek! Bedankt voor je lieve compliment! Er zijn zeker meer handgemaakte sieraden! Momenteel ben ik druk bezig met de website en ik verwacht dat die binnen een aantal weekjes online komt. Over 4 weken staan we ook weer op de herfstfair in Havelte ( ook georganiseerd door B-event). Hoop dat je nog een beetje geduld hebt šŸ˜.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s