Fanatisme

Ergens in mij zit een gen voor structuur en doorzettingsvermogen. Ik heb het al eens bewezen en nu zullen mij-kenners bij dit verhaal denken “daar komt ze weer”.
Toen ik zwanger was van mijn oudste moest ik tijdens de pret-echo op mijn zij liggen. Door mijn zeer goed getrainde buikspieren konden ze de baby niet goed zien.
Dit is dus het bewijs! Ik trainde iedere ochtend en avond mijn buik-, billen-, arm- en beenspieren!! Zelfs bij ziekte, vermoeidheid, tijdens vakanties of half beschoten na een feestje…ik sloeg geen dag over. Overslaan betekende voor mij het begin van het einde.

Vaak heb ik geprobeerd dit weer op te pakken en net zo vaak was ik weer Sjaak afhaak. Ondanks dat ik me nog heel goed kan herinneren hoe fijn ik me erbij voelde.

Na de Libelle Zomerweek (lekker dikkedakken voor de camper) en onze huwelijksreis ( tapas, broodjes aioli, olijven en vergeet niet de lekkere biertjes) heeft m’n lief 3 kilo meer om van te houden. Nu weet ik ook dat die 3 kilo echt niet het einde van de wereld betekend, maar ik voel me er niet happy bij. Het eerste bezoekje aan de sportschool zit er dan ook alweer op en na afloop zeg ik, terwijl we aan de bar nog even zo’n mierzoet sportdrankje naar binnen klokken, ” ik voel m’n fanatisme opkomen” op zij kijkend. Ik zie m’n man’s ( šŸ˜Š ) mondhoeken omkrullen. ” Ja, ja “, kijk ik beschaamd, wetende dat het aan opportunistische genen mij niet ontbreekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s