Onbewust lanterfanten

Ik knipperde en was het zojuist nog vrijdagavond 19:00, nu is het maandagnacht na twaalven. Het weekend speelt zich nog een keer als een film door m’n hoofd met een paar wazige fragmenten tussendoor.
Ik heb dat soms. Ineens mis ik een stuk tijd. Kijk ik op de ovenklok in de keuken, de enige klok trouwens in huis op de mobieltjes en iPad na, en is de 4 veranderd in een 6. Poefff 2 uur weg, foetsie. Poefff weer een half uur weg. Vooral op maandag, mijn vrije dag. Eigenlijk de dag dat alles moet gebeuren, want na maandag beland ik weer in het rad van de week, waar ik ’s ochtends in stap en ’s avonds laat weer uitgeslingerd word. Maar als al die uurtjes zomaar oplossen, gaat er natuurlijk niks gebeuren. Althans niet fysiek.
Ik heb eens geprobeerd om een to do lijst voor de maandag te maken, maar net als boodschappenlijstjes bleef ook deze liggen waar hij was ontstaan. Een juffrouw lijstje zal ik dan ook nooit worden.
En ach onbewuste lanterfant momenten zijn altijd nog beter dan geen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s